Missä seurassa Englannin maajoukkuetähti Declan Rice pelaa ensi kaudella? Se on mielenkiintoinen kysymys, johon vastausvaihtoehtoja lienee kolme: West Ham, Manchester United ja Chelsea.

Jos ei ihmeitä tapahdu, Rice pelaa ensi kaudella jossain edellä mainitussa seurassa.

Keskikenttäpelaajalla on West Hamin kanssa vuoteen 2024 saakka, joten jatko lontoolaisseurassa on todennäköisin vaihtoehto. Manchester United ja Chelsea ovat kuitenkin jo jonkin aikaa tavoitelleet Ricen allekirjoitusta, ja hänen sopimustilanteensa vuoksi siirron todennäköisyys kasvaa siirtoikkuna siirtoikkunalta.

West Ham on asettanut Ricelle tiettävästi yli 120 miljoonan punnan hintalapun, joka riisuu monelta seuralta ostohousut jalasta. Se on myös tarkoitus, sillä seuralla ei ole minkäänlaista halua myydä avainpelaajaansa.

West Hamilla on kuitenkin iso ongelma. Seura on tarjonnut Ricelle jo useaan otteeseen jatkosopimusta, mutta englantilaispelaaja ei ole näitä suostunut allekirjoittamaan.

West Ham teki viimeisimmän tarjouksen tällä viikolla. Se oli varsin hulppea: kahdeksan vuoden sopimus, jonka aikana pelaaja tienaisi 200 000 puntaa viikossa.

ESPN:n mukaan edes kyseinen jättitarjous ei houkuttele Ricea, joka hamuaa lähitulevaisuudessa muihin maisemiin. Tilanne ajaa West Hamin ahtaalle, ja seuran täytyy tarkkaan pohtia, missä vaiheessa he myyvät luottopelaajansa saadakseen hänestä maksimaalisen hyödyn.

West Hamilla ei vielä kesän siirtoikkunassa ole pakottavaa tarvetta Ricea myydä, mutta viimeistään kesällä 2023 väistämätön lienee edessä.