José Mourinholle täyslaidallinen valmentajakollegalta: ”Hän on narsisti, joka elää konfliktien luomisesta”

© Kuva: Getty Images

Portugalilainen valmentajalegenda José Mourinho voi tehdä keskiviikkoiltana historiaa, jos hän johdattaa AS Roman tällä kaudella ensimmäisen kerran pelatun Konferenssiliigan mestariksi. Jos Roma voittaa, tulee ”Special Onesta” myös ensimmäinen valmentaja, joka on voittanut sekä Mestarien liigan, Eurooppa-liigan että Konferenssiliigan.

Yksi tunnettu valmentaja on ainakin vuorenvarmasti ja julkisesti finaalivastustaja Feyenoordin puolella. Hän on hollantilainen Peter Bosz. Bosz pelasi itse 1990-luvulla Feyenoordissa ja valmentaa tätä nykyään Ligue 1:n Lyonia.

Bosz ei säästellyt sanan säilää tylyttäessään Mourinhoa muutamia tunteja ennen Konferenssiliigan loppuottelun alkamista.

– Mourinho on narsisti, joka elää aina näyttelemisestä ja konfliktien luomisesta. Se on hänen tapansa tehdä asioita, Bosz totesi haastattelussa.

– Jos Mourinho voittaa finaalin, hän sanoo, että Feyenoordin valmentaja Arne Slot on klassinen hollantilainen valmentaja. Mutta jos Roma häviää, Mourinho hyökkää tuomaria vastaan, sanoo UEFA:n erehtyneen ja haukkuu heidät korruptoituneiksi.

Boszilla on selvästi jäänyt hampaankoloon vuoden 2017 Eurooppa-liigan finaalista. Boszin valmentama Ajax hävisi tuolloin Mourinhon valmentamalle Manchester Unitedille.

– Mourinhon ja Unitedin pelaajat tulivat katsomaan harjoituksiamme ennen ottelua. Se mies tekee mitä tahansa oman etunsa nimissä. UEFA sanoi, että Mourinholle määrättäisiin sakot, mutta niin ei ikinä tapahtunut, koska Mourinho edustaa ”suurempaa voimaa”, Bosz muotoili.

Lähde: Sport


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.