Lähde: Tottenham ja Arsenal kilpailevat Ruotsin maajoukkuehyökkääjästä

© Kuva: Getty Images

Tottenham ja Arsenal kilpailevat Ruotsin maajoukkuehyökkääjä Alexander Isakin allekirjoituksesta, kertoo football.london.

Real Sociedadia edustava Isak, 22, löi itsensä läpi viime kaudella, jolloin hän teki La Ligassa peräti 17 maalia. Myös viime kesän EM-kisoissa hän antoi vahvoja näyttöjä osaamisestaan, vaikka maalitili jäi avaamatta.

Kuluva kausi on ollut ruotsalaishyökkääjälle aiempaa kautta nihkeämpi. Isak on tehnyt 40 pelaamassaan ottelussaan yhteensä kymmenen maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.

Isakin sopimus La Realin kanssa ulottuu aina kesään 2026 saakka. Real Sociedadin hintapyyntö Isakista hipoi vielä viime kesänä pilviä [noin 80 miljoonaa euroa], mutta hieman heikomman kauden jälkeen se on todennäköisesti pudonnut siedettävimpiin lukemiin.

Arsenal on jo pitkään seurannut Isakia ja ollut kiinnostunut hänen hankinnastaan, ja nyt myös paikallisvastustaja Tottenham on samoilla apajilla.

Football.londonin mukaan Antonio Conte haluaa vahvistaa joukkueen hyökkäyskalustoa ensi kaudeksi ja sekä Isakin että Napoli-hyökkääjä Victor Osimhenin nimet löytyvät hankintalistalta.

Tottenhamin on aiemmin huhuttu olevan kiinnostunut myös Juventuksen jättävästä Paulo Dybalasta sekä Internazionalen Lautaro Martínezista, mutta football.londonin mukaan nämä kaksi pelaajaa eivät kuulu enää pohjoislontoolaisseuran suunnitelmiin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.