Rangersin päävalmentaja kertoi joukkueen tuskasta – yksi tilanne olisi voinut muuttaa kaiken: ”Kun saa tuollaisen paikan…”

© Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt juhli keskiviikon ja torstain välisenä yönä Eurooppa-liigan voittoa rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamaran edustama Rangers pettyi dramaattisten vaiheiden jälkeen.

Rangersin päävalmentaja Giovanni van Bronckhorst kertoi ottelun jälkeen joukkueen tuskasta lehdistölle.

– Se on aina vähän arpapeliä rangaistuspotkukilpailussa ja tällä kertaa me emme olleet voittavana osapuolena. En voi silti valittaa, pelaajat ovat antaneet kaikkensa. Olimme niin lähellä, mutta sellaista jalkapallo on, päävalmentaja sanoi ottelun jälkeen.

Aivan jatkoajan lopulla Rangersilla oli tuhannen taalan paikka, mutta Ryan Kentin laukaus lähietäisyydeltä suuntautui kohti Eintrachtin maalivahti Kevin Trappia, joka otti todellisen voittavan torjunnan.

– Ryan Kentillä oli iso mahdollisuus voittaa peli jatkoajan lopulla. Se oli upea torjunta. Tuossa vaiheessa peliä tuollaiset torjunnat ovat ratkaisevia. Ryan teki kaikkensa. Kun saa tuollaisen paikan, se on käytettävä, varsinkin ottelun loppuhetkillä, mutta Ryan teki kaikkensa, van Bronckhorst sanoi.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Aaron Ramsey epäonnistui ainoana pelaajana rangaistuspotkukilpailussa. Kuva: Getty Images.

Rangaistuspotkukilpailu oli varsin tasokas. Vain yksi laukoja epäonnistui. Rangersin epäonnensankari oli Juventuksesta lainalla pelaava Aaron Ramsey, jonka laukaus keskelle jäi vaisuksi ja Trapp sai jalkansa eteen.

– Aaron on todella allapäin. Jokainen pelaaja on harmissaan ja pettynyt. Sen pystyi aistimaan pukukopissa. Se on normaalia heti pelin jälkeen.

– Aaron oli pettynyt, mutta hän kantoi vastuunsa ja laukoi rankkarinsa. Se joko menee sisään tai ei. Valitettavasti tällä kertaa se ei mennyt, mutta valmentajana sitä arvostaa sellaisia pelaajia, jotka haluavat laukoa pilkkuja.

Alla olevalta videolta näet finaalin rankkarikisan ratkaisun.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.