Valioliigan jättiseurat Chelsea ja Manchester United taistelevat Brentfordin maalitykki Ivan Toneyn allekirjoituksesta, väittää Mirror.

Toney, 26, pelasi uransa ensimmäisen täyden kauden Valioliigassa viime kaudella ja teki sarjanousijan riveissä 12 maalia. Tämän kauden englantilaiskärki on aloittanut vakuuttavasti ja iskenyt kolmessa valioliigaottelussa kaksi maalia sekä antanut kaksi maalisyöttöä.

Mirrorin mukaan Manchester United on seurannut Toneya koko kesän, mutta seura ei ole tehnyt hänestä vielä virallista tarjousta. Sellainen saattaa kuitenkin olla luvassa hyvinkin pian, sillä siirtoikkuna sulkeutuu vajaan kahden viikon kuluttua ja United kaipaa joukkueeseensa kuumeisesti ysipaikan pelaajaa.

Chelsea tavoittelee tällä hetkellä ensisijaisesti Barcelonan Pierre-Emerick Aubameyangia. Jos Chelsea epäonnistuu gabonilaishyökkääjän hankinnassa, aikoo myös lontoolaisseura lähestyä Toneya.

Brentford tuskin luopuu Toneysta kovin halvalla, sillä englantilaishyökkääjä on ollut viime kausina seuran kirkkain tähti.

Artikkelia muokattu 22.8. kello 9:07 – korjattu ”vuosien ajan” -> ”viime kausina”.