Ykkösessä pelaava Turun Palloseura tiedotti sunnuntai-iltana verkkosivuillaan vapauttaneensa seuran päävalmentajana toimineen Jonatan ”Tintti” Johanssonin tehtävästään.

100-vuotisjuhlavuottaan viettävä TPS hävisi viikon sisällä sekä JäPS:lle että Jarolle ja menetti otteensa suorasta nousupaikasta Veikkausliigaan.

Ykköstä johtava KTP on neljä pistettä TPS:aa edellä, kun enää kaksi ottelukierrosta on pelaamatta. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että suora nousijanpaikka menee kotkalaisille ja turkulaiset joutuvat tavoittelemaan nousua karsintojen kautta.

Johansson nimitettiin TPS:n päävalmentajaksi heinäkuussa 2020. Johanssonin valmentama TPS sijoittui Veikkausliiga-kaudella 2020 sijalle 11 ja putosi karsintojen kautta pääsarjasta. Viime vuonna TPS sijoittui Johanssonin johdolla Ykkösessä kolmannelle sijalle.

TPS tiedottaa uudesta päävalmentajastaan huomenna maanantaina.

LUE MYÖS: Oliko se siinä? TPS pupelsi jälleen – KTP:n Veikkausliiga-nousu todella lähellä!