Barcelonan avaintekijöihin pitkään kuulunut Sergio Busquets on jättämässä seuran tämän kauden jälkeen, ja ison tontin täyttäjää on etsitty jo tovin ajan.

Yksi loogisista suunnista 35-vuotiaan manttelinperijän etsinnälle on Valioliiga, josta muiden muassa Wolverhamptonin Ruben Nevesiä on huhuiltu Kataloniaan. Nyt esillä on kuitenkin vielä astetta suurempi brittikenttien kohde, Chelsean Jorginho.

Italian A-maajoukkuepelaajan sopimus Lontoossa päättyy samaan aikaan kuin Busquetsin vastaava Barcelonassa. Blaugrana metsästää nykyisessä taloustilanteessa luonnollisesti edelleen ensi sijassa vapaita agentteja, joista ei joudu maksamaan siirtokorvauksia.

Italialaisen Tuttomercaton mukaan Jorginhon agentti Joao Santos on nähty Barcelonan kulmilla, mikä tietenkin on omiaan synnyttämään vaikka minkälaisia teorioita. Katalonialainen Sport on ainakin jo ehtinyt spekuloimaan sillä mahdollisuudella, että Brasiliassa syntynyt, UEFAn vuonna 2021 Euroopan parhaana pelaajana palkitsema kolmekymppinen siirtyisi Barcelonaan.

Tänä vuonna Chelsean Barcelonaan ovat vaihtaneet puolustaja Andreas Christensen ja Marcos Alonso.