Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjän Kylian Mbappén lähitulevaisuus vaikutti jo ratkaistulta asialta, mutta viimeisimmät lehtitiedot kertovat muuta.

Mbappé, 23, solmi toukokuussa erittäin rahakkaan jatkosopimuksen PSG:n kanssa, vaikka huhut veivät häntä pitkään Real Madridiin.

Useat ranskalaislähteet ovat kuitenkin uutisoineet tällä viikolla, että Mbappé haluaakin PSG:stä pois jo ensi tammikuussa, koska hänen suhteensa seuraan on hajonnut.

Ranskalaishyökkääjä on tiettävästi sitä mieltä, että PSG ei ole pitänyt kiinni asioista, joita hänelle luvattiin sopimusneuvotteluissa.

Suurin syy Mbappén turhautumiselle on se, että PSG ei onnistunut hankkimaan uutta avauksen keskushyökkääjää, joten hän ei ole päässyt pelaamaan haluamassaan roolissa. PSG:n ja Mbappén suhdetta ovat horjuttaneet myös muut ongelmat, kuten hänen heikentyneet väliinsä joukkueen toiseen tähtipelaajaan Neymariin.

Telegraphin mukaan PSG:llä ei ole aikomustakaan myydä Mbappéa, mutta seura on tietoinen hänen tyytymättömyydestään. PSG uskoo, että Mbappé yrittää vain painostaa seuraa toiminnallaan.

PSG pitää Mbappéa 300-350 miljoonan euron arvoisena pelaajana, joten jos tilanne etenisi siihen, että Mbappé myydään, hänen ostamisensa vaatisi maailmanennätyssummaa. Kaikkien aikojen kallein pelaaja on juurikin hänen joukkuekaverinsa Neymar, josta PSG maksoi Barcelonalle 222 miljoonaa euroa.

Viime kuussa Mbappé vihjasi, että hän tykkää pelata enemmän Ranskan kuin PSG:n paidassa ja sanoi, että hänellä on enemmän” vapauksia” maajoukkueen kanssa. Myöhemmin hän myös lisäsi Instagramiin kuvan tekstisaatteella, joka ymmärrettiin kritiikiksi PSG:n päävalmentajan Christophe Galtierin taktiikoita kohtaan. Julkaisu poistettiin myöhemmin.

Mbappé haluaisi pelata kahden hyökkääjän systeemissä piilokärkenä, mutta PSG:ssä häntä on peluutettu enimmäkseen yksinäisenä ysipaikan pelaajana tai vasemmalla laidalla.

Galtier kommentoi aiemmin, että PSG:ssä yritetään ottaa Mbappén toiveet huomioon.

– Yritän rauhoitella häntä etsimällä erilaisia vaihtoehtoja. En tiedä, mitä seura kertoi hänelle ennen saapumistani kesällä, mutta olemme hyvin herkkiä sen suhteen, miltä hänestä tuntuu.

Tiistaina Mbappé vastasi rangaistuspotkuosumallaan PSG:n ainoasta maalista, kun pariisilaiset pelasivat Benfican kanssa 1-1-tasapelin Mestarien liigassa. Ottelun yhteydessä Galtierilta kysyttiin Mbappén lähtöhuhuista, mutta hän ei halunnut tehdä asiasta enää yhtään isompaa numeroa.

– Minä en tiedä mitään. Tiedän vain, että huhusta tuli uutinen ja uutisesta tuli lähes lausunto. En ole huomannut mitään erilaista.

– Minusta on yllättävää, että tällaista tapahtuu ennen tärkeää ottelua. En ole ikinä kuullut mistään keskusteluista. Kylian pelasi todella intensiivisen ottelun. Hän antoi vastauksen tälle huhulle. En usko, että tämä huhu on häirinnyt valmistautumistamme tähän otteluun.