Qatarin MM-lopputurnauksen lohkovaiheen ensimmäinen ottelukierros on saatu päätökseen.

Ensimmäisen ottelukierroksen viimeinen kamppailu pelattiin torstai-iltana Dohassa, kun Brasilia voitti Serbian 2-0.

Ensimmäinen ottelukierros oli kokonaisuudessaan monella tapaa vauhdikas ja yllättävä, vaikka mukaan mahtui useampi maaliton tasapelikin. Vaikka vauhtia ja maaleja on riittänyt, on peli ollut varsin puhdasta. Kisoja on pelattu nyt 16 ottelua, eikä turnauksessa ole jaettu vielä ensimmäistäkään punaista korttia.

Tilastopalvelu Optan mukaan edellisen kerran MM-kisojen lohkovaiheen ensimmäinen ottelukierros pelattiin ilman ainuttakaan punaista korttia kesällä 1986, eli 36 vuotta sitten.

Lohkovaiheen toinen kierros käynnistyy perjantaina, jolloin pelataan neljä ottelua. Wales ja Iran ottavat mittaa toisistaan klo 12.00 alkavassa ottelussa. Qatar ja Senegal iskevät yhteen 15.00. Hollanti ja Ecuador pelaavat vastakkain 18.00, ja päivän päättää Englannin ja Yhdysvaltojen mittelö 21.00.

LUE MYÖS