Belgian A-maajoukkue aloittaa MM-kisaurakkansa keskiviikkoiltana ottaessaan mittaa Kanadasta.

Belgian A-maajoukkueen kapteeni Eden Hazard on tuttuun tapaan mukana kisajoukkueessa, vaikka otteet seurajoukkueessa ovat olleet jo vuosien ajan heikkoja. Hazard on istunut käytännössä edelliset puolitoista vuotta penkillä Real Madridissa, vaikka on säästynyt sen suuremmilta loukkaantumisilta. Silti portit maajoukkueeseen ovat aina olleet auki.

Belgian päävalmentaja Roberto Martínez on onnellinen siitä, että 31-vuotias Hazard on hänen käytettävissään.

– Hazard on kapteenimme. Hän elää vaikeaa tilannetta seurajoukkueessaan, mutta maajoukkueessa hän on täysin erilainen pelaaja. Olemme onnekkaita saadessamme Hazardin mukaan joukkueeseemme. Hän on täysin sitoutunut maajoukkueeseen. Hazardin on toki voitettava pelipaikkansa esityksillään juuri niin kuin muidenkin. On hienoa, että meillä on tällainen kilpailutilanne.

Martínez vahvisti lehdistötilaisuudessaan Hazardin pelaavan keskiviikkona Belgian avauskokoonpanossa.

LUE MYÖS