Espanja pelaa torstai-iltana Qatarin MM-lopputurnauksen lohkovaiheen päätöskierroksen ottelunsa Japania vastaan. Lohkoaan johtava Espanja varmistaa jatkopaikkansa välttämällä tappion.

Aymeric Laporte kuuluu Espanjan maajoukkuevalmentaja Luis Enriquen luottopelaajiin. Laporte on pelannut täydet minuutit molemmissa MM-kisaotteluissa.

28-vuotias Manchester Cityn puolustaja käväisi The Guardianin haastattelussa ja kertoi, ettei pidä jalkapallon seuraamisesta vapaa-ajalla. Laporte ei muun muassa tiennyt, että Espanja kohtaa jatkoon päästessään F-lohkon joukkueen MM-neljännesvälierissä.

– En ole jalkapalloaddikti. Totta puhuen en pidä otteluiden katsomisesta. En ole edes katsonut kaaviota tai tehnyt veikkauksia siitä, mitä kisoissa tapahtuu. En ole tehnyt mitään. Kohtaisimmeko F-lohkon joukkueen neljännesvälierissä? En tiennytkään.

Laporte saa kiittää Manchester Cityä siitä, että hänelle ilmoitetaan, milloin ottelupäivänä kuuluu olla paikalla stadionilla.

– Totta puhuen Manchester Cityssä en edes tiedä, mihin aikaan ottelut alkavat. Perheeni soittaa minulle ja kysyy, monelta ottelu alkaa seuraavana päivänä, eikä minulla ole mitään tietoa.

Espanjan ja Japanin välinen ottelu käynnistyy torstai-iltana klo 21.00.

LUE MYÖS