Ranska ja Argentiina iskevät yhteen sunnuntaina Qatarin MM-lopputurnauksen finaalissa. Ottelu käynnistyy klo 17.00.

Ranskan A-maajoukkueen kapteeni Hugo Lloris käväisi lehdistötilaisuudessa lauantaina. 35-vuotiaasta maalivahdista tuli hiljattain Ranskan maajoukkuehistorian eniten otteluita pelannut pelaaja. Lloris on pelannut peräti 144 A-maaottelua.

Lloris tiedostaa, miten laadukas joukkue asettuu vastaan sunnuntaisessa loppuottelussa. Lloris muistuttaa Argentiinan lukuisista vahvuuksista.

– Argentiina on hyvin organisoitu joukkue. He ovat hyviä puolustamaan ja hyökkäämään. Argentiina on laadukas tilanteenvaihdoissa ja pallollisen pelaajan prässäämisessä. He osaavat käyttää hyväksi vastustajan virheet ja heillä on aina ollut huippupelaajia. Diego Maradona on Argentiinan symboli ja legenda ja nyt Leo Messi on samassa asemassa. Ranskalaisena MM-finaalissa pelaaminen on suuri haaste. Toivottavasti onnistumme voittamaan sen.

Messille kyseessä on uran viimeinen mahdollisuus voittaa maailmanmestaruus. Llorisilta tiedusteltiin mielipidettä Messistä, mutta maalivahti haluaa ennemmin keskittyä sunnuntaiseen otteluun.

– Harvat uskoivat meidän pääsevän finaaliin. Teemme kaiken voiton eteen. Tiedämme, mitä Messi edustaa jalkapallon historiassa, mutta nyt on kyse Argentiinan ja Ranskan välisestä ottelusta. Argentiinan pelaajat ovat hyvin kilpailuhenkisiä ja myös he tekevät kaiken voittaakseen.

LUE MYÖS