Jalkapallon MM-kisojen E-lohkon päätöskierroksella nähtiin torstaina hurjaa draamaa. Saksa voitti omassa ottelussaan Costa Rican 4-2, mutta tippui silti ulos jatkopeleistä. Espanja puolestaan hävisi Japanille 1-2, mutta eteni silti jatkoon. LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

Japanin ja Espanjan välisen kamppailun puhututtanein tilanne nähtiin toisella jaksolla, kun Japani iski ottelun voittomaalin. Vähän ennen maalin syntymistä pallo näytti käyneen yli päätyrajan, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen osuma kuitenkin hyväksyttiin.

Mikäli kuva tilanteesta ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kun tilannetta katsoo ylhäältä päin kuvatusta kulmasta niin selviää, että tilanne tuomittiin oikein. Pallo ei käynyt kokonaan päätyviivan yli.

EuroFoot

@eurofootcom
Literally by millimetres: but it's a totally legal goal for Japan.
Mikäli kuva tilanteesta ei näy, voit katsoa sen tästä.

Japani kohtaa neljännesvälierissä Kroatian. Espanja puolestaan saa vastaansa Marokon. Alkulohkovaihe saadaan päätökseen perjantaina.