Jalkapallon MM-kisojen E-lohko tarjosi uskomatonta jännitystä aivan loppuun asti. Saksa kaatoi Costa Rican lukemin 4-2, mutta jäi silti ulos jatkosta. Japani nimittäin yllätti Espanjan lukemin 2-1, joten lohkovoiton nappasi Japani ja Espanja sijoittui lohkokakkoseksi tappiosta huolimatta.

Espanja johti omaa otteluaan avauspuoliajan jälkeen 1-0 Alvaro Moratan osumalla. Japani iski kuitenkin toisen jakson alussa kahdesti Ritsu Doanin ja Ao Tanakan toimesta, eikä Espanja siitä enää noussut.

Saksan ollessa tappiolla ehti jo hetken näyttää siltä, että sekä Espanja että Saksa molemmat putoaisivat jatkosta. Saksan nouseminen tappioasemasta pelasti kuitenkin Espanjan. Saksan maaleista vastasivat Serge Gnabry, Niclas Füllkrug sekä Kai Havertz kahdesti. Costa Ricalta onnistuivat Juan Pablo Vargas sekä Yeltsin Tejeda.

Espanja kohtaa neljännesvälierissä Marokon ja Japani puolestaan Kroatian. Alkulohkovaihe saadaan päätökseen perjantaina.

KAIKKI MM-KISOISTA LÖYDÄT TÄÄLTÄ!