Uruguayn MM-kisaurakka päättyi perjantaina, vaikka se voitti lohkonsa päätöskierroksella Ghanan 2-0.

Etelä-Korea voitti nimittäin samaan aikaan Portugalin, nappasi lohkon kakkossijan ja jätti Uruguayn ulos pudotuspeleistä.

Uruguayn luottotoppari Josema Giménez menetti täysin malttinsa ottelun jälkeen. Giménez ja useat muut Uruguayn pelaajat kritisoivat rajusti ottelun tuomareita. Uruguayn pelaajat eivät ymmärtäneet, miksei Edinson Cavaniin kohdistuneesta rikkeestä vihelletty pilkkua lisäajalla. Uruguay olisi mennyt jatkoon, jos se olisi tehnyt yhden maalin enemmän.

Samassa rytäkässä Giménez kolautti FIFA:n edustajaa kyynärpäällä takaraivoon. Copen saamien tietojen mukaan FIFA voi langettaa Giménezille noin 7-8 ottelun mittaisen pelikiellon. Lähteen mukaan pelikielto saattaa vaikuttaa myös seurajoukkuetasolla, jolloin Giménezin seura Atlético kärsisi tuomiosta.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
Esto es muy gordo. Giménez ha agredido al director de competiciones de FIFA. Le ha dado un codazo y acto seguido le ha insultado de manera muy grave. La sanción va a ser histórica.

LUE MYÖS