Portugalin MM-kisaurakka on päättynyt. Marokko voitti Portugalin puolivälierissä 1-0 ja eteni välieriin.

Portugalille kyseessä on luonnollisesti suorastaan valtava pettymys. Portugali haki aktiivisesti tasoitusmaalia koko toisen jakson, mutta ei onnistunut maalinteossa ja lähtee tuota pikaa kotimatkalle.

Monelle Portugalin pelaajalle kyseessä oli todennäköisesti uran viimeiset MM-kisat. Yksi heistä on 39-vuotias Pepe, joka nousi avausottelun jälkeen Portugalin avauskokoonpanoon ja pelasi henkilökohtaisella tasolla hyvät kisat.

Pepe pettyi lauantaiseen tuomaritoimintaan ja Marokon pelitapaan.

– Emme pelanneet toisella jaksolla ollenkaan. On uskomatonta, että argentiinalainen tuomari päästetään viheltämään tällaisessa ottelussa. En sano, että hän olisi ollut ratkaiseva, mutta tuomari ei antanut meidän pelata. Marokon maalivahti pelasi jatkuvasti aikaa, mutta lisäaikaa tuli vain kahdeksan minuuttia.

– Olimme ainoa joukkue, joka halusi pelata jalkapalloa. Meillä oli riittävästi laatua voittaa maailmanmestaruus, mutta emme yltäneet siihen, Pepe latasi ottelun jälkeen.

LUE MYÖS