Joško Gvardiol on esiintynyt edukseen Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Kroatian MM-kisajoukkueen ykköstoppari on ollut yksi joukkueensa tärkeimmistä yksilöistä ja pitänyt ajoittain joukkuettaan pystyssä.

RB Leipzigiä seuratasolla edustava Gvardiol on luonnollisesti herättänyt suurseurojen kiinnostuksen hienoilla peliesityksillään. Chelsea halusi tiettävästi hankkia Gvardiolin jo kesän siirtoikkunassa, mutta lopulta RB Leipzig kieltäytyi saamastaan tarjouksesta ja kroatialaistoppari jäi Saksaan.

Gvardiolin agentti Marjan Šišić puhui asiakkaansa tulevaisuudesta Sky Sportsin haastattelussa. Agentin mukaan Gvardiolilla ei ole minkäänlaista kiirettä siirtyä suurempiin ympyröihin, sillä hän pelaa jo valmiiksi laadukkaan valmennuksen alaisuudessa.

– Puhuttaessa kesän 2023 mahdollisesta siirrosta on sanottava, ettei meillä ole kiirettä sen suhteen ja voin jättää selväksi sen, ettei meillä ole minkäänlaista yhteisymmärrystä tai alustavaa sopimusta muiden seurojen kanssa. Tietenkin monet suurseurat ovat pyytäneet tietoja Joskosta, mutta hänellä on pitkä sopimus RB Leipzigin kanssa ja hän on todella onnellinen seurassaan. Gvardiol on kehittynyt huimasti ja pelaa todella hyvin Marco Rosen alaisuudessa.

Kroatian MM-kisaurakka jatkuu perjantaina, kun puolivälierissä vastaan asettuu Brasilia.

LUE MYÖS