Qatarin MM-lopputurnaus on edennyt välierävaiheeseen.

Ensimmäinen välierä pelataan tiistai-iltana, kun Kroatia ja Argentiina iskevät yhteen Dohassa. Voittaja pelaa sunnuntaisessa loppuottelussa.

Leo Messi ja Luka Modric ovat tiistai-illan seuratuimmat pelaajat.

Joukkueidensa kapteenit ovat pelanneet maajoukkuetasolla jo vuosikausien ajan. Messi on pelannut vaikuttavat 170 A-maaottelua ja voittanut Argentiinan kanssa Copa Américan kesällä 2021. Modric on sen sijaan edustanut Kroatian A-maajoukkuetta 160 ottelussa. Modric johdatti Kroatian MM-loppuotteluun kesällä 2018.

Messi teki A-maajoukkueuransa ensimmäisen maalin maaliskuun alussa 2006. Argentiina kohtasi tuolloin Kroatian Sveitsissä pelatussa harjoitusottelussa. Modric teki samaisessa ottelussa A-maajoukkuedebyyttinsä. Kroatia voitti ottelun 3-2.

Illan välierä käynnistyy klo 21.00.

LUE MYÖS