Maurizio Sarrin luotsaama Lazio hävisi Serie A -ottelunsa Leccen vieraana keskiviikkona, johdettuaan sitä vielä tauolla Ciro Immobilen osumalla. Toisella puolikkaalla isännät painelivat ohi, 2-1 -voittoon.

Viidettä tilaa vielä maalierolla pitävä joukkue sai sarjataulukossa tasapisteisiin (30) kanssaan derbyvihollisensa AS Roman, joka kaatoi illan kierroksella Bolognan.

– Se oli uskomaton peli. 30 minuutin ajan pelasimme korkealla tasolla, loimme paikkoja emmekä jättäneet Leccelle juuri tilaa. Sitten toisella jaksolla hukkasimme ajatuksen täysin. Olisi turhan helppoa syyttää siitä fyysistä puolta. Suljimme vain koneemme ja annoimme voiton heille, Sarri puhisi.

– Laziossa pesii mentaliteettiongelma. Olemme onnistuneet piilottamaan sen kaudella tähän asti, mutta nyt se nousi taas esiin. Jos häviämme tällä tavalla Leccelle, olemme selkeästi huonompia kuin kuvittelemme olevamme.