Adrien Rabiot pelasi hienon syyskauden Juventuksen riveissä.

Rabiot oli jo jättämässä Juventuksen viime kesänä, ja häntä tarjottiin muun muassa Manchester Unitedille, mutta Rabiot’n palkkapyyntö oli liikaa englantilaisseuralle ja Rabiot jäi siten Juventukseen.

Keskikenttäpelaajan piti alustavasti jäädä pieneen rooliin Juventuksessa kuluvalla kaudella, mutta aiemmin varsin kaksijakoisesti esiintynyt Rabiot yllätti monet ja pelasi useita laadukkaita otteluita Juventuksen keskikentällä. Rabiot on sittemmin napannut selvän avauskokoonpanon paikan itselleen Massimiliano Allegrin alaisuudessa.

Rabiot iski syyskaudella komeat viisi maalia Juventuksen paidassa.

27-vuotiaan Rabiot’n sopimus Juventuksen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ole allekirjoittaneet uutta jatkosopimusta.

Rabiot’n odotetaan vaihtavan maisemaa vapaana agenttina, mutta Juventus yrittää pitää kaikin keinoin kiinni Ranskan A-maajoukkuepelaajasta.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Juventus on tarjonnut Rabiot’lle uutta jatkosopimusta ja palkankorotusta. Rabiot tienaa parhaillaan seurassa peräti seitsemän miljoonaa euroa, koska saapui Juventukseen vapaana agenttina. Juventus tarjoaa Rabiot’lle samaa palkkaa, mutta mukaan tulisi helposti saavutettavissa oleva 1-2 miljoonan euron bonus.

Lehden mukaan Rabiot’lla ei ole kiirettä tulevaisuutensa suhteen ja ranskalainen päättää kevään aikana, missä pelaa ensi kaudella.