Ousmane Dembélé pelasi nuoruudessaan pohjoisranskalaisessa Évreux FC 27:ssä.

Seuran edustusjoukkue pelaa kuluvalla kaudella Ranskan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Championnat National 2:ssa.

Évreux FC 27 nousi viime keväänä neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle, mutta seura on ollut viime aikoina suurissa talousvaikeuksissa, ja kauden jatkaminen on vaakalaudalla.

Seura tiedotti saaneensa merkittävän lahjoituksen Dembéléltä. Barcelonasta ja Ranskan A-maajoukkueesta tuttu maailmanmestari lahjoitti 100 000 euroa kasvattajaseuralleen.

Dembélé siirtyi 13-vuotiaana Évreux FC 27:stä Rennesin organisaatioon. Rennes myi Dembélén sittemmin Borussia Dortmundiin 35 miljoonalla eurolla, josta matka jatkui Barcelonaan 140 miljoonalla eurolla.

– Haluamme kiittää Ousmanea hänen suuresta anteliaisuudestaan ja taloudellisesta avustaan seuralle näinä vaikeina aikoina. Ousmane on seuramme poika ja oma kasvattimme, sekä Évreuxin kaupungin ylpeys. Ousmane on aina tukenut seuraa ja antaa 700 lisenssipelaajallemme parhaat olosuhteet, jotta he voivat seurata hänen jalanjälkiään, seura kirjoitti tiedotteessaan.

25-vuotias laitahyökkääjä on parhaillaan loukkaantuneena, eikä osallistu torstain el Clásicoon, mutta Dembélén on määrä palata pelikentille myöhemmin maaliskuussa.