Huuhkajat on parhaillaan 0-1-tappiolla EM-karsintaottelussa Tanskan vieraana, kun ottelun ensimmäinen puoliaika on takana.

Kotijoukkue siirtyi johtoon 21. minuutilla. Alexander Bah karkasi Richard Jenseniltä oikealla laidalla ja lähetti nappikeskityksen Rasmus Højlundille, joka ohjasi pelivälineen sisään maalin edustalta.

Højlund teki maalitilanteessa itselleen luvattoman paljon tilaa, kun hän huiputti yhdellä askeleella Suomen topparin Leo Väisäsen väärään suuntaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Huuhkajat

@Huuhkajat
21' Tanskan keskitys oikealta löytää maalin edestä Rasmus Höjlundin, joka siirtää kotijoukkueen johtoon. [1-0]

#DENFIN #Huuhkajat

Ylen studiossa ottelua analysoivat HJK:n päävalmentaja Toni Koskela ja FC Interin päävalmentaja Jarkko Wiss. Koskela antoi Tanskan maalista palautetta etenkin Suomen toppareille, Väisäselle ja Robert Ivanoville.

– Ivanovin pitäisi juosta tuossa kohti etutolppaa, jolloin tämä tunneli [maalille] olisi kiinni ja Väisäsen pitäisi löytää kontakti ainoaan hyökkääjään, joka on rangaistusalueella. Luvattoman helppo maali. Aika hyvässä tasapainossa ollaan kuitenkin, että ei tarvitse liikkua pitkiä matkoja, ja meillä on koko linja kasassa ja muuta.

Wissiltä kysyttiin, mikä puolustamisessa on niin vaikeata.

– Ei siinä pitäisi olla mitään vaikeata. Suljetaan tuo tunneli pois ja otetaan aikainen kontakti, mutta se ei vain tapahdu, eikä tämäkään tilanne tavallaan niin nopeasti tule. Se on vaan huonoa pelaamista.