Adrien Rabiot oli viime kesänä melkoinen Juventus-hylkiö.

Juventus oli valmis päästämään Rabiot’n lähtemään. Juventus keskusteli Manchester Unitedin kanssa Rabiot’n siirrosta, mutta lopulta se kaatui pelaajan valtavaan palkkapyyntöön. Manchester United ei ollut valmis suostumaan siihen ja lopulta Rabiot jäi Juventukseen. 

Rabiot on kuitenkin hiljentänyt epäilijänsä. Keskikenttäpelaaja on nimittäin pelannut pitkälti loistavan kauden seurajoukkueessaan. Juventuksen kausi on ollut varsin vuoristoratamainen. Syyskausi oli heikko, mutta tammikuun jälkeen Massimiliano Allegrin miehistö on ollut melkein pysäyttämätön. Rabiot kuuluu Allegrin ehdottomiin luottopelaajiin.

Rabiot’n sopimus Juventuksen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä hän ole toistaiseksi allekirjoittanut jatkosopimusta torinolaisjätin kanssa.

Tuttosport haastatteli ranskalaispelaajaa, joka otti kantaa tulevaisuuteensa.

– Tulevaisuuteni? Tällä hetkellä minulla ei ole uutisia, mutta puhumme siitä pian. Kausi päättyy kahden kuukauden päästä ja yritämme sitten neuvotella siitä, mutta olen rauhallinen sen suhteen. On mahdollista, että lähden, mutta samalla on mahdollista, että allekirjoitan uuden sopimuksen Juventuksen kanssa.

Rabiot kertoi seuranneensa pikkupojasta lähtien tarkasti Liverpoolia.

– Pienempänä rakastin Liverpoolia. Olin Steven Gerrardin suuri fani. Hän sai minut unelmoimaan. Ja siitä lähtien olen seurannut Liverpoolia.