Bayern München on vahvistanut hankkineensa toppari Kim Min-jaen Napolista.

Etelä-Korean maajoukkuepuolustaja on solminut Bundesliigan hallitsevan mestarin kanssa viiden vuoden sopimuksen. Lehtitietojen mukaan Bayern maksaa hänestä Napolille 50 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Kim, 26, valittiin viime kaudella Italian Serie A:n parhaaksi puolustajaksi, kun Napoli voitti liigamestaruuden 33 vuoden tauon jälkeen.

Hän vietti ammattilaisuransa alkuvuodet Etelä-Koreassa ja Kiinassa, kunnes siirtyi toissa vuonna turkkilaiseen Fenerbahçeen, josta hänen matkansa jatkui yhden kauden jälkeen Napoliin.

– Bayern on jokaisen jalkapalloilijan unelma. Odotan todella innolla, mitä Münchenissä on luvassa. Se on minulle uusi alku, kehityn täällä edelleen. Keskustellessani seuran kanssa minulle tehtiin alusta asti selväksi, kuinka kiinnostuneita he ovat minusta. Ensimmäinen tavoitteeni on pelata paljon pelejä. Lisäksi haluan voittaa mahdollisimman monta pokaalia, kommentoi Kim uuden seuransa sivuilla.

FC Bayern

@FCBayernEN
Welcome to FC Bayern, Minjae Kim! 👋

김민재!!! FC 바이에른에 온 것을 환영합니다! 👋

🔗 fcbayern.com/fDYeq

Linkki twiittiin.