Zinédine Zidane kieltätyi Marseillen päävalmentan tehtävästä, kertoo Mundo Deportivo.

Marseille joutui etsimään tässä kuussa uuden päävalmentajan, koska Marcelino erosi pestistä vain seitsemän ottelun jälkeen ultrakannattajien esitettyä tappouhkauksia seuran puheenjohtajalle Pablo Longorialle.

Ranskalaislegenda Zidane, 51, on syntynyt Marseillen kaupungissa, ja hän on ollut vailla töitä jätettyään Real Madridin toissa vuonna.

Lehtitietojen mukaan Zidane on odottanut Ranskan A-maajoukkueen valmennuspestiä, mutta Les Bleusin nykyinen käskyttäjä Didier Deschamps solmi hiljattain pitkän jatkosopimuksen.

Marseille otti Zidaneen yhteyttä tiedustellakseen häntä päävalmentajakseen, mutta Mundo Deportivon mukaan Zidane ei vakuuttunut seuran projektista. Hän ei kuitenkaan sulkenut ovea sille, että valmentaisi kotikaupunkinsa suurseuraa vielä jonain päivänä, kunhan Marseillen tavoitteet kohtaavat hänen omiensa kanssa.

Keskiviikkona Marseille tiedotti, että se on pestannut uudeksi päävalmentajakseen Gennaro Gattuson.

Zidane on yksi tämän hetken menestyneimmistä valmentajista vapailla markkinoilla. Hän voitti Real Madridin peräsimessä kolme Mestarien liigan pokaalia peräkkäin vuosina 2016-2018.

Olympique de Marseille

@OM_Officiel
L’Olympique de Marseille annonce la signature de 𝗚𝗲𝗻𝗻𝗮𝗿𝗼 𝗚𝗮𝘁𝘁𝘂𝘀𝗼 au poste d’entraîneur ✍️🔵⚪️

Linkki twiittiin.