PSG koki melkoisen löylytyksen Mestarien liigassa keskiviikkona. Newcastle murjoi PSG:n Pohjois-Englannissa peräti 4-1.

PSG oli ottelussa selvä vastaantulija. Hurjalla intensiteetillä avausjakson pelannut Newcastle johti ottelua 50. minuutilla jo 3-0.

PSG palkkasi Luis Enriquen päävalmentajakseen kesällä.

Enriquen PSG-pestin ensimmäiset kuukaudet ovat olleet vaikeita, sillä seura on parhaillaan vasta viidentenä Ranskan pääsarjassa. Seitsemästä sarjaottelusta tuloksena on vaivaiset kolme voittoa, vaikka joukkueen pelaajamateriaali on suorastaan ylivoimainen Ranskassa.

Enriquen kanssa aikoinaan Barcelonassa pelannut Christophe Dugarry kritisoi valmentajaa RMC:n haastattelussa.

– Enrique teki virheitä. Tunnen hänet todella hyvin, sillä pelasimme samaan aikaan Barcelonassa. Hän on todella ylpeä. Enriquella on ylimitoiteltu ego. Voin vakuuttaa, ettei se lähde hänestä mihinkään. Enrique menee loppuun asti pelitapansa kanssa. Hän kuolee ideoidensa kanssa.

Dugarryn mukaan Enrique ja PSG aliarvioivat Newcastlea.

– Newcastlen pelaajat todennäköisesti puhuivat keskenään siitä, että PSG:n pelaajat olettavat heidän olevan tyhmiä pikkulapsia. Newcastlen pelaajat ajattelivat, ettei heillä ole supertähtiä, mutta he kykenevät pelaamaan suurella intensiteetillä ja rikkomaan PSG:n pelaajien nilkat. Ja niin tapahtuikin. Enrique ajatteli Newcastlen olevan surkea joukkue.