Bayern Münchenin hyökkääjä Thomas Müller sanoo, että nykyjalkapallo on liian pehmoista hänen makuunsa.

Müller, 34, on edustanut Bayernia koko ammattilaisuransa ja hän lähestyy seuran kaikkien aikojen ottelutilaston kärkisijaa.

Saksan maajoukkuetähti on jäänyt tällä kaudella pienempään rooliin ja aloittanut yli puolet otteluistaan vaihdossa.

Müller sanoo, että hän haluaa kyllä pelata enemmän, mutta painottaa, että se on hänestä itsestään kiinni.

– Täällä Bayernissa me olemme jalkapallon ravintoketjun huipulla. Sille ei ole sijaa, että joku ”ei ota valmentajan päätöstä hyvin vastaan”, kommentoi Müller Sport Bildille.

– Minun on oltava rehellinen ja sanottava, että nykyjalkapallo on joskus liian pehmeää minulle. Kovuudessa on viehätyksensä. Sen ei tarvitse olla epäinhimillistä, mutta valmentajien pitäisi saada osoittaa tiettyä kovuutta pelaajilleen. Pelaajana sitä pitää pystyä sietämään, tai muuten ei pääse pitkälle.

– Meillä on mahtavia hyökkäyspään pelaajia Bayernissa, kilpailu on kovaa. Olen mielestäni osoittanut tällä kaudella, että voin yhä tuoda kipinää joukkueeseen ja tarjota erilaisen vaihtoehdon hyökkäykseemme.

Müller on pelannut tällä kaudella 841 minuuttia 20 ottelussa, onnistunut maalinteossa kahdesti ja syöttänyt seitsemän osumaa.

Bayern München on Bundesliigassa toisena, neljä pistettä perässä Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusenia, joka on pelannut ottelun enemmän.

SPORTbible

@sportbible
🚨 Thomas Muller says modern-day football is 'too soft' for him in refreshingly honest interview

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!