USA:n maajoukkuepuolustaja Sergino Dest kritisoi Yhdysvaltojen Copa America -isännyyttä. Turnaus järjestetään Yhdysvalloissa tänä kesänä toista kertaa maassa.

USA isännöi myös vuoden 2016 Copa America Centanario -turnausta.

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa America on järjestetty perinteisesti kyseisessä maanosassa. Isännyyden antaminen Yhdysvalloille tuntuu Destin mielestä omituiselta.

– Pitäisin sen mielelläni Etelä-Amerikassa. Tulevaisuus on rahaa ja kaikkea muuta tärkeämpi. Olen hieman pettynyt, ettei turnausta pidetä joissakin näistä maista. Siellä se alkoi ja siellä sen pitäisi olla, Dest arvosteli Athleticille.

– Se on kuin pelaisi EM-kisat Afrikassa. Siinä ei ole minusta mitään järkeä. Nykypäivänä kaikessa on kuitenkin kyse rahasta. Olisin halunnut nähdä turnauksen Brasiliassa tai Kolumbiassa ja kokea sen intohimon jalkapallosta. Sen pitäisi olla kulttuuriasia faneille. Muille kyse on valitettavasti bisneksestä.

LUE MYÖS!