Bayer Leverkusen hävisi keskiviikkona ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun se kaatui Atalantalle 0-3 Eurooppa-liigan loppuottelussa.

Leverkusen oli ennen keskiviikkoa pelannut 51 ottelua peräkkäin tappioitta, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Historiallinen putki toi Leverkusenille seurahistorian ensimmäisen Bundesliigan mestaruuden, ja kannattajat haaveilivat luonnollisesti triplamestaruudesta.

Kolmen pystin kausi jää vielä unelmaksi, mutta Leverkusenilla on yhä mahdollisuus päättää kautensa pokaaliin, sillä se pelaa lauantaina Saksan cupin finaalissa.

Leverkusenin päävalmentaja Xabi Alonso jakoi keskiviikon finaalin jälkeen kehuja Atalantalle ja omille pelaajilleen.

– Atalanta on todella rohkea. Heitä ei haittaa olla yksi vastaan yksi -tilanteissa. Meillä oli joitain tilaisuuksia laittaa heidät ahtaalle, mutta he puolustivat todella hyvin, joten emme päässeet luomaan paikkoja, kommentoi Alonso TNT Sportsille.

– He eivät ole tehneet tätä vasta tällä kaudella, vaan he ovat tehneet sitä jo vuosia. He ovat erityinen joukkue. Normaalisti pääsemme itse parempiin asemiin, mutta tänään emme pystyneet.

– Tämänpäiväinen tulos ei muuta yhtään sitä, mitä mieltä olen pelaajistani tai siitä, mitä olemme tehneet. Se sattuu, koska halusimme nostaa pokaalin, mutta kaikkea ei voi saada. Voitimme Bundesliigan ja meillä on mahdollisuus nostaa cupin pokaali lauantaina.

OneFootball

@OneFootball
Bayer Leverkusen’s dream of winning a treble this season have come to an end 🔴🏆

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!