Bayern München on etsinyt uutta päävalmentajaa helmikuusta lähtien.

Bayern ilmoitti tuolloin, ettei Thomas Tuchel jatka joukkueen päävalmentajana kuluvan kauden jälkeen.

Bayern ei ole kuitenkaan löytänyt korvaajaa Tuchelille, vaikka seura on keskustellut useiden valmentajien kanssa. Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Ralf Rangnick, Julen Lopetegui ja Unai Emery ovat antaneet rukkaset Bayernille.

Bayernin kerrotaan ottaneen viimeisimpänä yhteyttä Crystal Palaceen. Bayern tiedustelu lupaa neuvotella Oliver Glasnerin kanssa, mutta Crystal Palace lätkäisi valmentajalleen sadan miljoonan euron hintalapun, ja neuvottelut päättyivät ennen kuin ehtivät alkaakaan.

Saksalaismedian mukaan Bayernin avainpelaajat toivovat Tuchelin jäävän joukkueen päävalmentajaksi.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Manuel Neuer ja Thomas Müller tapasivat Bayernin seurajohdon ja ilmoittivat halustaan pitää Tuchel joukkueen peräsimessä. Skyn mukaan myös ainakin Harry Kane, Leroy Sané, Eric Dier ja Jamal Musiala haluavat Tuchelin jäävän Bayerniin.

Bildin mukaan Bayernin seurajohto on avoin miettimään, pitäisikö Tuchelin sittenkin jäädä seuraan.

LUE MYÖS