Ilves on hankkinut riveihinsä kaksi uutta pelaajaa. Molemmat miehet pelasivat viime vuonna Kakkosessa Ilveksen paikalliskilpailija TPV:n paidassa.

18-vuotias Ville Salonen allekirjoitti 2+1-vuotisen sopimuksen. Päävalmentaja Mika Malisen mielestä Salonen on valmis Ykköseen:

– Ville on tervepäinen nuori mies jolla on jalkapallolliset tavoitteet korkealla. Ville pääsi haistelemaan kunnolla Kakkosen menoa viime kaudella ja on mielestäni valmis ottamaan haasteen vastaan ylemmältä tasolta. Villeä on seurattu vuosia jo ja hän on hyvä sekä kehittyvä nuori laitapelaaja. Villellä on asenne kohdallaan ja hän on nopea sekä hyvä 1 v 1 tilanteissa, Malinen kertoo seuran verkkosivuilla.

Keskikenttämies Arto Lindberg laittoi nimensä 1+1-vuotiseen pahviin.

– Lindberg on ollut viime kausina yksi TPV:n pelin sieluja. Miehellä on hyvä pelisilmä, hän on taitava ja sitkeä kaksinkampailuissa. Arto otti Ilvekseen itse yhteyttä ja haluaa edelleen nostetta uralleen sekä kehittyä pelaajana. Arto omaa myös hyvän potkutekniikan ja on hyvä valttikortti erikoistilanteisiimme, Malinen kehuu.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!