Bolton Wanderers ja Jussi Jääskeläinen aloittivat kautensa Englannin Valioliigassa erittäin vahvasti sarjanousija QPR:n vieraana. ”Jässi” torjui nollapelin Boltonin hakiessa murskaavan 4-0 voiton. Ennen taukoa Gary Cahill maalasi Boltonille 1-0 -johdon ja toisella puoliajalla QPR:n yltiöpäinen hyökkäyspeli kostautui. Ensin QPR teki oman maalin ja täydet sarjapisteet varmistuivat Ivan Klasnicin ja Fabrice Muamban osumilla.

– Ennen peliä kerroin pelaajille, että meidän täytyy olla valmiita. Tunnelma oli uskomaton ja kotijoukkueen fanit antoivat potkua pelille. He laittoivat meidät alussa paineen alle ja meidän piti puolustaa hyvin syvältä. Olimme keskikentällä vahvoja ja hyökkäyksemme olivat aina vaarallisia. En usko, että on mitään epäilystä ansaitsemillemme kolmelle pisteelle. Jälleen kerran meillä oli valtava tuki, kun lähes 800 fania matkasi tänne. Se on jotain, mitä me todella arvostamme, Boltonin manageri Owen Coyle sanoo seuran verkkosivuilla.

– Ensi viikolla meidän on tehtävä kovasti töitä, kun avaamme Reebokilla ​​Manchester Cityä vastaan. Tiedämme, että se tulee olemaan toinen kova haaste, mutta me olemme valmiita siihen.

//