Kilmarnockin Jaakkola jäi ilman peliminuutteja

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Suomen A-maajoukkuemaalivahti Anssi Jaakkola jäi ilman peliminuutteja, kun Kilmarnock kukisti vaivatta Hibernianin 4-1 Skotlannin liigassa. Kilmarnockin maalin suulla seisoi Cameron Bell, joka joutui antautumaan vain kerran ottelussa. Kotijoukkueen voittomaali syntyi vastustajan toimesta.

Kilmarnock jatkaa tappioitta neljäntenä Skotlannin pääsarjassa, kun sillä on kolmen kierroksen jälkeen viisi pistettä. Jaakkolan seuraava mahdollisuus on päästä tositoimiin viikon päästä, kun Kilmarnock kohtaa sarjassa Heartsin.

//

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliArkivuon Häcken paranteli asemia
Seuraava artikkeliVuorinen: Kymmenen päivän päästä juoksulupa