Kautonen: Meillä on A ja B -vaihtoehdot

© Kuva:
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

FC Lahti lasketaan siihen ryhmään Ykkösen joukkueita, jotka taistelevat tosissaan ensi kauden Veikkausliigan paikasta. Tällä hetkellä lahtelaiset operoivat sarjan kärjessä, vaikka Vuosaaresta ei ollut tuomisina pisteitä FC Viikinkien vieraana.

Panokset ovat kovat viimeisille kierroksille asti, sillä ainoastaan yksi joukkue nousee Veikkausliigaan. PK-35 Vantaa hiillostaa FC Lahtea ainoastaan kolmen pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena. FC Lahdella on jäljellä viisi Ykkösen matsia.

Lahtelaisten päävalmentaja Tommi Kautonen sanoo, että seura on varautunut sekä nousuun että jatkamiseen maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Olisi se tietysti iso pettymys. Meillä on tavoitteena nousu. Me yritämme jo valmistautua ensi kauteen rakentamalla joukkuetta, mutta tässä vaiheessa tietysti olosuhteiden pakosta suunnitelmat vielä elävät ja meillä on A ja B -vaihtoehdot.

– A on tietenkin nousu liigaan, jota odotamme, mutta myös se mahdollisuus on otettava huomioon, että emme nouse. Tämä olisi iso isku, mutta ei seura siihen lopeta toimintaansa, Kautonen selventää tilannetta SuomiFutis.com-sivustolle.

SuomiFutis.com-sivusto jututti Kautosta laajamittaisessa erikoishaastattelussa, jonka voit lukea lauantaina sivustoltamme.

//


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!