Alexei Eremenko junior suoritti Rubin-debyyttinsä virallisesti myös miesten joukkueessa keskiviikkona, kun Rubin voitti Amkar Permin Venäjän cupin neljännesvälierässä. Aiemmin junior debytoi jo Rubinin paidassa lauantaina, mutta tuolloin nuorisojoukkueen sarjamatsissa.

Cupissa junior pelasi 81 minuuttia, kun taas pikkuveli Roman tahkosi täydet 90 minuuttia Rubinin hakiessa selkeän 2-0-voiton Amkarilta. Suomalaiskaksikko ei päässyt maalin makuun, mutta Roman oli vahvasti mukana voittomaalissa syöttäjänä. Rubinin maalintekijöinä kunnostautuivat kymmenen minuutin jälkeen Igor Lebedenko ja ottelun 25. minuutilla tuulettanut Alan Kasayev.

Rubin kohtaa cupin puolivälierässä voittajan tämän illan ottelusta Lokomotiv Moskova ja Luch Energiya. Puolivälierä tahkotaan vasta ensi vuoden puolella.

Katso Alexei Eremenko juniorin debyytti oheiselta videolta://