Alexei Eremenko junior suoritti Rubin-debyyttinsä keskiviikkona, kun Rubin Kazan voitti Amkar Permin 2-0 Venäjän cupin neljännesvälierässä. Cupissa junior pelasi 81 minuuttia, kun taas pikkuveli Roman tahkosi täydet 90 minuuttia.

Rubinin päävalmentaja Kurban Berdyev oli tutun vähäsanainen lehdistötilaisuudessa. Joukkue pelasi puhtaasti tuloksesta ja puolivälieräpaikasta.

– Pelasimme ensimmäisen puoliajan hyvin ja onnistuimme maalinteossa. Toisella puoliajalla keskityimme jo tulokseen. Tärkeintä oli kontrolloida ottelua ja pitää johtoasema, Berdyev sanoo Sport-Expressille.

– Kokoonpanon muutokset johtuivat siitä, että meillä on hyvin kiireinen peliaikataulu. Joidenkin runkopelaajien on levättävä. Suhtaudumme vakavasti tähän turnaukseen ja aiomme mennä niin pitkälle kuin on mahdollista.

//