Rubin Kazanin suomalainen keskikenttäpelaaja Roman Eremenko sai vaihteeksi toimittajilta kysymyksen, joka liittyi hänen ja isoveli Alexei Eremenko juniorin siirtokuvioon.

Paljon on spekuloitu nimenomaan sillä vaihtoehdolla, että veljekset hankittiin seuraan täydentämään toisiaan eikä niinkään tuoman taitoa yksittäisinä pelaajina. Joissain puheissa on liikkunut myös skenaario, jossa Eremenkot olisivat jollain lailla itse vaikuttaneet siihen, että pelaavat nyt samassa joukkueessa – tätä ei Roman myönnä eikä sitä, että heitä edes kysyttiin samaan aikaan Kazaniin.

– Minun ja veljeni siirrot eivät olleet yhteydessä toisiinsa. Kyllä, jossain vaiheessa kävi selväksi, että saatamme pelata samassa joukkueessa. Mutta sellaista ei ollut, että meitä olisi pyydetty yhdessä Kazaniin, Roman sanoo Sport-Expressille.

– Koskako sain tietää, että veli on Rubinin pelaaja? En edes muista. Kaikki tapahtui niin nopeasti.

//