Riku Riski haki peliaikaa ensin Widzew Lodzin riveistä, mutta Puolan Ekstraklasan joukkue ei sitä antanut. Apu löytyi Ruotsista, jossa Riski pelaa loppuvuoden mittaisella lainasopimuksella. Suomen A-maajoukkuerinkiin kuuluvan pelaajan työnantaja on Allsvenskanin Örebro, jota valmentaa Sixten Boström.

– Mahdollisimman paljon on tarkoitus päästä pelaamaan ja Widzewissa minuutteja tuli aika nihkeästi nyt alkukaudesta. Kävin muutaman päivän tutustumassa Örebrohon ja hyvältä näytti kaikin puolin. Tämä on varmasti hyvä ratkaisu. Joukkue pelaa hyvää jalkapalloa ja valmennus ja pari pelaajaa ovat lisäksi tuttuja, Riski perustelee siirtoaan OrsaSportille.

– Meillä oli tarvetta vahvistaa joukkuetta ja Riku on toki tuttu pelaaja. Kun tämä mahdollisuus aukesi, niin pyysimme hänet käymään ja hänen näkemisensä täällä vain vahvisti näkemystä siitä, että hän sopii hyvin joukkueeseen, päävalmentaja Boström toteaa.

//