Mixu Paatelainen virittelee jo Huuhkajia perjantaiseen Ruotsi-mittelöön.

Vaikka miehistö on täynnä vakionimiä, osuu silmään ehkä yksi epätavallisempi nimi, jota ei välttämättä olisi odottanut ryhmään. HJK-hyökkääjä Berat Sadik taistelee peliminuuteista A-maajoukkueen hyökkäyksessä.

– Tosi hyvillä mielin olen mukana. Tässä on mestaruus ja cupin voitto alla. Oma peli on luistanut hyvin ja maaleja tullut, niin todella hyvät asetelmat. Totta kai minuutit kiinnostavat. Täällä on paljon hyviä pelaajia ja kaikki haluavat päästä kentälle. Katsotaan miten käy, Sadik sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Ruotsi-peli sytyttää Sadikin ja näyttöhalut ovat kovat.

– Laji kuin laji, niin Ruotsi-kohtaamiset on iso juttu. Tässä on niin paljon sellaisia asioita, miksi me haluamme onnistua ja näyttää. Viime matsi ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan ja tässä halutaan näyttää, että pystymme paljon parempaan.

//