Miika Koppinen haluaa kuitata torstain pettymyksen

© Kuva: Getty Images

Miika Koppisen Tromsø IL hävisi Eurooppa-liigan play off -vaiheen turkkilaiselle Besiktasille yhteismaalein 2-3. Pohjoisnorjalaiset saivat kuitenkin paikan lohkovaiheeseen tänä aamuna.

TIL-kapteeni Koppisen mieliala oli vielä torstaina kaikkea muuta kuin iloinen. Konkari jätettiin kovassa paikassa penkille ja johtoasemassa otteluun lähtenyt joukkue kärsi lopulta tappion yhteismaalein 2-3.

UEFA langetti kuitenkin perjantaiaamuna Besiktasille kilpailukiellon kauden europeleihin. Turkkilaisten saavuttaman paikan lohkovaiheessa saa nyt pohjoisnorjalaisjoukkue.

– Se oli äärimmäisen rankkaa, olin tietysti pettynyt kun en saanut aloittaa sitä ottelua. Torstaina nukkumaan mennessä tunteeni olivat ristiriitaiset ja siinä kuinka lähellä olimme lohkovaihetta. Nyt päivästä tulee ihan erilainen. Tämä on upeaa, unelma joka käy toteen, Miika Koppinen hehkutti Nordlysin mukaan.

Koppinen tuli torstain ottelussa kentälle joukkueen 0-2-tappioasemassa 57. minuutilla. Nuo lukemat jäivät myös torstain tulokseksi. TIL voitti kotiottelunsa viikko sitten 2-1, jolloin suomalaiskapteeni pelasi täydet minuutit. Koppinen nautti kuitenkin jo perjantaiaamuna tulevasta haasteesta.

– Se, että saan pelata Eurooppa-liigan lohkovaiheessa tarkoittaa, että olen kokenut lähes kaiken jalkapalloilijana. Puuttuu vain arvokisaturnaus maajoukkueen kanssa. Siinä on paljon muisteltavaa, kun lopetan jonain päivänä, Koppinen totesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.