Kuten aiemmin aamulla spekuloimme, sai Victor Manuel Vucetich kenkää Meksikon jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan tehtävistä vain kahden ottelun jälkeen. Näin Meksiko erotti jo kolmannen valmentajansa kuukauden sisällä. Vucetichin johdolla maa oli lähellä karsiutua jalkapallon MM-kisoista, mutta sai lopulta suosiollista avustusta USA:lta ja pääsi jatkamaan jatkokarsintoihin Uutta-Seelantia vastaan.

Mediotiempon mukaan uudeksi päävalmentajaksi nimitetään Club Américan päävalmentaja Miguel Herrera. 45-vuotiaan ”Täi” Herreran on määrä johdattaa Meksiko Brasilian MM-kisoihin jatkokarsinnasta ja mikäli hän tehtävässä onnistuu, luotsannee mies vihreäpaitoja myös itse lopputurnauksessa. Herrera on näin jo Meksikon neljäs päävalmentaja näiden MM-karsintojen aikana, joten pesti on osoittautunut varsin tuuliseksi.

Herreran nimitys vahvistetaan tänä iltana klo 21 Suomen aikaa. Herrera luotsaa vielä huomenna seurajoukkuettaan paikallisottelussa Cruz Azulia vastaan ja keskittyy sen jälkeen maajoukkuetehtäviin. Miehen ensimmäinen haaste onkin sattuvasti Suomen liigamaajoukkue, joka kohtaa Meksikon A-maajoukkueen 30.lokakuuta. Suomella onkin merkittävä rooli toimia Meksikon sparraajana MM-kisalipun metsästyksessä.