Suomalaiskapteenin joukkue kriisissä – päävalmentaja sai potkut

© Kuva: Getty Images

Miika Koppisen kipparoima Tromsø IL vaihtoi eilen päävalmentajaa. Syynä oli yksinkertaisesti liian heikko menestys Norjan pääsarjassa.

Pohjoisnorjalaisseura ilmoitti eilen tiistaina vapauttaneensa päävalmentaja Agnar Christensenin pääluotsin tehtävästä. Tilalle nostettiin Steinar Nilsen. Joukkueen ex-pelaaja Sigurd Rushfeldt jatkaa apuvalmentajana.

Viimeiseksi niitiksi Christensenin arkkuun jäi joukkueen sunnuntainen 2-3-kotitappio Startille. TIL on nyt sarjassa 14. sijalla, joka tarkoittaa karsijanpaikkaa. Matkaa suoran säilyjän paikalle on neljä pistettä ja suoran tippujan vain yksi.

Päävalmentajanvaihdosta lykättiin seurassa pitkään taloudellisten syiden vuoksi, mutta lopulta siihen oli pakko mennä.

– Tippuminen on kallista, se on ainut mitä haluan sanoa, seuran puheenjohtaja Bjørn Nilsen kommentoi Nordlysille.

Norjan pääsarjaa on pelaamatta viisi kierrosta. TIL:n viime kauden sijoitus oli neljäs, jolla se lunasti itselleen paikan Eurooppa liigan karsinnoissa. Joukkue on vaikeuksistaan huolimatta edennyt tänä vuonna Eurooppa liigan lohkovaiheeseen saakka, jossa se kohtaa seuraavaksi torstaina Sheriffin kotikentällään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.