© Kuva: Getty Images

Maailmanmestari harrasti seksiä kahden naisen kanssa – kiristettiin kuvilla: ”En tietenkään suostunut maksamaan”

Saksan paidassa vuonna 2014 maailmanmestaruutta juhlinutta Christoph Krameria on kiristetty seksikuvilla. Saksalaisen Rheinische Postin mukaan miestä ja naista syytetään Kramerin kiristämisestä salaa kuvatuilla seksikuvilla.

Kuvat on saksalaislehden mukaan otettu vuonna 2015, jolloin Kramer pelasi Bayer Leverkusenissa.

Kramer oli harrastanut kimppakivaa kahden naisen kanssa, ja toinen naisista on syytettynä. Kramer edustaa Borussia Mönchengladbachia, eikä seura tai pelaaja halunnut kommentoida tapausta lehdelle, mutta Kramer kommentoi tapausta lyhyesti omalla Instagram-tilillään.

– Olin reilu vuosi sitten kiristyksen uhri. En tietenkään suostunut maksamaan ja poliisi selvitti tapauksen nopeasti. Tuostahan on nyt jo kulunut jonkin verran aikaa. Yksityiselämässäni on kaikki kunnossa, mutta se on tunnetusti yksityisasiani. Harmi, että tällaista pitää nykypäivänä tapahtua… ja nyt keskitytään taas futiksen pelaamiseen, Kramer kirjoitti Instagramissa.