Neymar toivoo Lionel Messin jatkavan Barcelonassa siirtohuhuista huolimatta

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan brassitähti Neymar toivoo, että joukkutoveri Lionel Messi tekee pian jatkosopimuksen Barcelonan kanssa.

Messin jatkosopimus on ollut yksi syyskauden suurimmista puheenaiheista. Sopimusta on sorvattu jo pidemmän aikaa, mutta vielä ei nimiä ole paperiin laitettu. Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu vakuutti, että sopimus syntyy, samalla kun huhut ovat vieneet Messiä muun muassa Manchester Cityyn, Manchester Unitediin ja jopa Real Madridiin.

– Toivon, että hän jatkaa meidän kanssa Barcelonassa. Odotan sopimuksen syntyvän pian, Neymar sanoi toimittajille.

Neymar on tällä kaudella kunnostautunut maalien syöttäjänä, kun taas Messi ja Luis Suarez ovat saaneet nauttia brassin tarjoilusta. Neymar on syöttänyt kuusi maalia La Ligassa ja tehnyt itse neljä. Uusi rooli ei Neymaria ole haitannut.

– Olen todella tyytyväinen kauteen tähän asti, vaikka maaleja on tullut vähän. Ne tulevat luonnollisesti. Olen tyytyväinen maalisyötöistä. Haluan auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla, Neymar sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.