Manchester United kaatoi eilen vieraskentällä Celta Vigon Marcus Rashfordin upealla vapaapotkumaalilla 1-0. Liverpoolissa komean uran pelannut ja ManU:ssa myös pelannut Michael Owen tykkäsi näkemästään.

ManU menetti tähtipelaaja Zlatan Ibrahimovicin, kun hän loukkasi jalkansa Eurooppa-liigan puolivälierissä. Owenin mukaan peli sujui mainiosti myös niin, että Rashford oli kärjessä.

– Luulen, että jos kysyt hänen joukkuetovereilta, he mielummin pelaavat niin, että Rashford on piikissä, Owen sanoi BT Sportin lähetyksessä.

Vasta 19-vuotias Rashford on tehnyt tällä kaudella kymmenen maalia kaikissa kilpailuissa. Ibrahimovic iski pelkästään Valioliigassa 17 osumaa. Owenin mukaan Rashford on silti monipuolisempi vaihtoehto, vaikka ruotsalaistähti tekisikin enemmän maaleja.

– Hän antaa pelikavereilleen mahdollisuuksia. Zlatan tulee tekemään aina muutaman maalin enemmän kuin Rashford, jos he pelaisivat yhdessä joka viikko.

– Mutta luulen, että joukkue tekee enemmän maaleja Rashfordin kanssa. Ohittava tekijä on se, että uskon Rashfordin tulleen jäädäkseen, Owen jatkoi.

Lähde: Goal