Lainalla Chelseasta hollantilaisessa Ajaxissa oleva Bertrand Traore iski kaksi maalia joukkueensa 4-1-voitossa Lyonista Eurooppa-liigan välierässä.

Fanit saivat viihdykettä kerrakseen, kun molemmat joukkueet keskittyivät puolustuksen sijaan lähinnä hyökkäykseen.

Ajaxin valmentaja Peter Bosz kutsui ottelua oudoksi ja se olisi voinut päättyä 7-3 tai 8-4. Hän oli kuitenkin tyytyväinen, että Ajax sai toteutettua heidän tunnettua hyökkäävää pelityyliä.

– Me haluamme voittaa ja me haluamme tehdä sen viihdyttävästi. Hyökkäys on paras puolustus, Bosz sanoi.

Tauolle mentiin Ajaxin 2-0-johdossa, mutta 3-0 ei ollut todellakaan kaukana. Amin Younes lisäsi johdon 3-0 heti ensimmäisen puoliajan alussa. Lyon teki ainoan maalinsa 66. minuutilla, kun Mathieu Valbuena iski pelin numeroihin 3-1.

Traore niittasi illan toisella osumallaan ottelun loppulukemat 4-1.

Lähde: The Sun