© Kuva: Getty Images

IS: Huuhkajien keskikenttäpelaaja myöntää palkkojensa jääneen rästiin: ”Talousasiat huonommassa hapessa”

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robin Lodista on tullut yksi tammikuun siirtoikkunan todennäköisimmistä suomalaisista maiseman vaihtajista. 24-vuotiaan Lodin hyvät otteet niin seurajoukkueessa kuin maajoukkueessakin eivät ole jääneet huomiotta, ja lisäksi miehen seura Panathinaikos on jota kuinkin pakkoraossa huonon taloustilanteensa takia.

Jo ennen joulua Panathinaikoisin ruotsalaispelaaja Niklas Hult puhui julkisuudessa kreikkalaisseuran pahoista palkanmaksuvaikeuksista. Torstaina puolestaan Robin Lod myönsi Ilta-Sanomille, että hänelläkin on seuralta saatavia rästissä ”jonkin verran” (IS:n koko juttu löytyy tästä).

– Sopimukseni loppuu kesällä, eikä uutta ole ainakaan vielä kirjoitettu. Seura yrittää ehkä myydä lisäkseni monia muitakin, kun talousasiat ovat vähän huonommassa hapessa, Lod kertoi Ilta-Sanomille.

Panathinaikosin kehnon rahatilanteen takia jatkosopimuksen synty ei ole todennäköistä, ja seura haluaakin oletettavasti rahastaa Lodilla vielä kun voi. Suomalaisen sopimus umpeutuu ensi kesänä.

Huhuissa Lodin uudeksi seuraksi on ehdotettu ainakin englantilaisia Bristol Cityä ja Wolverhamptonia, sekä belgialaisia Genkiä ja Standard Liégeä. Panathinaikosin on arveltu pyytävän Lodista noin puolta miljoonaa euroa, mutta Lod itse ei halua ottaa huhuihin kantaa.

– En ole hirveästi ehtinyt ajatella asioita. Kun tulee oikeasti konkreettista kiinnostusta ja tiedetään enemmän, sen näkee silloin, Lod toteaa.

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!