SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo valitsi oman unelmien joukkueensa pelaajista, joiden kanssa hän on urallaan pelannut. Mukana on pelaajia muun muassa Bayer Leverkusenista ja Huuhkajista.

Voit katsoa ylhäältä artikkelikuvan kohdalta Pohjanpalon valinnat jokaiselle pelipaikalle. Pohjanpalon peliryhmitykseksi muodostui 4-1-4-1. Puolustuslinjaan mahtui kaksi suomalaista: Belgiassa pelaava Valtteri Moren sekä Huuhkajissa hiljattain lopettanut Kari Arkivuo. Maalivahdiksi Pohjanpalo valitsi hyvän ystävänsä Jesse Jorosen.

– Kaikista maalivahdeista, joita vastaan on tullut pelattua, niin ehkä vaikein maalivahti tehdä maalia. Hän on yksi parhaista torjujista, joita olen koskaan eläissäni nähnyt, Pohjanpalo kehuu Sportti TV:n videolla.

Keskikentälle löytyi myös kivenkovia pelimiehiä. Unelmajoukkueensa kapteeniksi Pohjanpalo valitsi Bayer Leverkusenin kapteenin Lars Benderin.

– En ole koskaan nähnyt vastaavanlaista pyyteetöntä työntekijää kentällä. Hän tekee kaikkensa joukkueen eteen, Pohjanpalo sanoo.

Joukkue on sen verran kova, ettei Pohjanpalo halua jättää itseään pois näistä kinkereistä.

– En voi itseäni jättää näin hyvästä joukkueesta pois. Jos noin hyvien jätkien kanssa pääsee pelaamaan, niin menen boksiin seisomaan ja laittamaan palloa pussiin, Pohjanpalo toteaa hyymyillen.

Katso koko Pohjanpalon Dream Team yllä olevalta videolta. Lisäksi ota seurantaan myös Sportti TV. Katso myös Pohjanpalon valitsema Dream Team kaikista aktiivipelaajista tästä.

Osallistu myös kisaan SuomiFutis-sivuston Facebook-sivulla. Kisassa arvotaan Suomen A-maajoukueen kannattajahuivi. Kisaohjeet löytyvät tästä Facebook-päivityksestä (linkki).