Hämmästyttävä samankaltaisuus! – Kaksi kuvaa Real Madridin miehistöistä kertovat joukkueesta paljon

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on pysynyt hämmentävän hyvin kasassa viime kaudesta. Siitä kertoo esimerkiksi se, että Real Madridin avauskokoonpano voittoon päättyneessä finaalissa Liverpoolia vastaan oli täysin sama kuin vuosi aiemmin Juventusta vastaan.

Real Madrid on juhlinut kolmena peräkkäisenä vuotena Mestarien liigan voittoa. Joukkue on muuttunut todella vähän näiden juhlallisuuksiin päättyneiden vuosien aikana. Kaudella 2015-16 Real Madridin avauskokoonpanossa oli vain kaksi pelaajaa, jotka eivät olleet viime lauantaina avauskokoonpanossa. He ovat toppari Pepe, joka siirtyi täksi kaudeksi Beşiktaşiin, sekä Gareth Bale, joka tuli Liverpoolia vastaan vaihdosta kentälle ja ratkaisi ottelun.

Hupaisa yksityiskohta näkyy myös viime kauden ja tämän kauden avauskokoonpanoista otetuissa kuvissa Mestarien liigan finaalissa. Kaikki pelaajat ovat täysin samoilla paikoilla ja jopa pelaajien asennot ja käsien paikat ovat lähes identtiset. Vain Sergio Ramosin vasen käsi on eri paikassa kuin vuosi sitten Cardiffissa.

Katso hämmentävät kuvat alta, jos et näe, voit katsoa ne täältä. (Juttu jatkuu twiitin jälkeen)

Real Madrid on siis onnistunut pitämään joukkueensa todella hyvin kasassa, vaikka kokoonpano vilisee maailman tähtiä. Ensi kaudella luvassa on kuitenkin haasteita. Nyt jo Gareth Bale (lue juttu) sekä Cristiano Ronaldo (lue juttu) ovat väläytelleet kommenteillaan mahdollisesta siirrosta. Mikäli Real Madrid etenisi sensaatiomaisesti jo neljättä kertaa peräkkäin finaaliin ensi kaudella, saattaa avauskokoonpanosta otettu kuva ainakin olla erilainen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.