Entinen Bayern München -pelaaja hämmästelee tähtitopparin kohtelua: ”Neuvoisin häntä menemään Pariisiin”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Bayern Münchenin entinen pelaaja Stefan Effenberg kehottaa joukkueen tähtitopparia Jérôme Boatengia siirtymään Paris Saint-Germainiin, jos Bayern on todella päättänyt luopua hänestä.

Boatengin, 29, lähdöstä on huhuttu läpi kesän. Muun muassa Manchester United oli tiettävästi Saksan maajoukkuepuolustajan perässä, mutta Valioliigan siirtoikkuna sulkeutui torstaina, eikä United onnistunut viemään neuvotteluja maaliin.

Bayernin seurajohto on vahvistanut PSG:n kiinnostuksen Boatengia kohtaan, mutta päävalmentaja Niko Kovač on antanut ymmärtää, että hän haluaisi topparin jäävän Müncheniin.

Effenberg ihmettelee, miksi Bayern edes kuuntelee tarjouksia Boatengista. Hänen mielestään puolustajalla on tosin hyvä mahdollisuus voittaa Mestarien liiga Pariisissa.

– Henkilökohtaisesti en voi ymmärtää, miksi he luopuisivat niin mahtavasta, kokeneesta pelaajasta. Se ei voi johtua mistään urheilullisista syistä, arveli Effenberg Bildille.

Hänen mukaansa Bayern on kohdellut luottopelaajaansa huonosti.

– Seura ei ole osoittanut sitoutuneisuutta häntä kohtaan. Minusta hän on yksi liigan parhaista, loukkaantumisistaan huolimatta.

– Jos olisin hänen neuvonantajansa, neuvoisin häntä menemään Pariisiin, jossa hän on tervetullut ja jossa hänellä on mahdollisuus voittaa Mestarien liiga.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!